Jäsen- ja muuta maksuasiaa

                         
      Klikkaamalla pankkisiirtoa näet siitä paremman version maksuja varten.

Arvoisat Ojansivun sukuyhdistys ry:n jäsenet ja Ojansivun sukukuntaan muuten kuuluva henkilöt.

On jälleen se aika vuodesta jolloin on hyvä muistaa taloudenhoitajaamme  jäsenmaksun suorittamisella, samassa yhteydessä sukuyhdistyksen toimintaa voi myöskin tukea parhaaksi katsomallaan summalla.

Tämä tänäkin vuonna kerättävä jäsenmaksu on pieni korvaus siitä, että voi kuulua  oman sukukunnan sukuyhdistykseen ja olla myös siellä vaikuttamassa omasta  suvusta tehtävään sukututkimukseen ja suvun perinteen vaalimiseen, tallentamiseen ja nän keräämällä saadun ja tallennetun perinteen siirtämisen mahdollistamisen tuleville sukupolville.

Te sukulaiset jotka vielä ette ole oman sukuyhdistyksen jäseniä tulkaa rohkeasti mukaan, jos heti ette ole valmiit aktiiviseen toimintaan niin hetken toimintaa sivusta seuraamalla pääsette kyllä oivallisesti mukaan ja aina toiminnastamme jokaiselle löytyy ”jotain omaa kivaa” harrastettavaa.

Mikäli jäsenyyden tai muiden sukutoimintaan liittyvien asioiden kohdalla tulee eteenne kysymyksiä ottakaa rohkeasti yhteyttä sivustolla olevalla palautetta / vinkkejä sukuyhdistykselle, osiolla tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla: raino.ojansivu@kymp.net tai puhelimella 0400 854 146 niin ratkotaan yhdessä Teitä askarruttavat toimintaamme tai sukulaisuuteen liittyviä asiaoita.

Raino Ojansivu
sukuyhdistyksen puheenjohtaja

Sukukokous teki kokouksessaan kesällä 2018 päätöksen Ojansivun sukuyhdistys ry:n jäseniltä perittävän tulevan toimintakauden ( 2018-2021) jäsenmaksujen osalta seuraavan päätöksen:

Henkilöjäsenen maksu:                          10,00 €/hlö/vuosi

Henkilöjäsen on se joka on suoraan  Ojansivun suvun alenevaa polvea.

Perheenjäsenen maksu:                            5,00 €/hlö/vuosi

Perheenjäsen on henkilöjäsenen  avio- tai avopuoliso.

Lapset:

Kotona asuvat alaikäiset (alle 18 v) lapset eivät maksa jäsenmaksua, mutta voivat olla kuitenkin sukuyhdistyksen jäseniä.

Kotoa poismuuttaneet lapset (täysi-ikäiset) ovat jäseniä henkilöjäsenmaksun maksettuaan.

Ainaisjäsenmaksu:

Ainaisjäsenmaksu on 10 x henkilöjäsen- tai perhejäsenmaksu jonka kerralla maksettuna suorituksena saa sukuyhdistyksen ainaisjäsen oikeudet ilman vuosittaista jäsenmaksua.

HERMANNI-lehti:          

HERMANNI-lehti on pääsääntöisesti jäsenmaksunsa maksaneille toimitettu veloituksetta, mutta toivomuksella, että lehden saaja muistaisi pienellä panoksella yhdistyksenrahavaroja ja samalla olisi tukemassa seuraavien lehtien ilmestymistä.

Myös vanhoja lehtiä on vielä jonkin verran saatavissa ja niitä kannattaa kysellä
valtuuskunnan ja johtokunnan jäseniltä.

Pöytästadari:

Lisätietoa osiossa: Myytävät tuotteet.

Sukuvaakuna ja sen rekisteröintisertifikaatti:

Lisätietoa osiossa: Myytävät tuotteet.