Vanhoja valokuvia kaivataan

äiti

Tässä kuvassa poseeraa kuvaajalle Herman ja Fanni Ojansivun lapsista nuorin Anna Suonsivu o.s. Ojansivu. Kuva on otettu Ojansivun pihapiiria hallinneen sireenin juurella olevan istuinkiven luona. Taustalla Ojansivun talo vanhassa asussaan ennen kuistin rakentamista. Kuva on otettu 1949 – 1950?

Nyt penkomaan vanhoja valokuvia!

Ojansivun sukuun liittyviä vanhoja valokuvia kaivataan ja niistä ennen kaikkea Ojansivun ja Tartviikin taloihin, sekä myöskin Hermannin ensimmäisen vaimon Mathilda os. Flinck kuvaa.

Tiettävästi hänestä (Mathildasta)  ei ole suvun hallussa yhtään kuvaa ja siksi tämä pyyntö kohdistuu myöskin muihin kotisivuillamme kävijöihin, jotta saisimme suvun arkistoon myöskin kuvan hänestä.

Kuvia voi lähettä lainaksi skannausta varten tai sitten lähettävä voi skannata itse kuvan ja lähettä sen osoitteeseen Raino Ojansivu Peurankuja 2 B 14 49210 HUUTJÄRVI tai sähköpostitse: raino.ojansivu(a)kymp.net.

Kaikkia kuvia otamme kiitollisuudella vastaa ja pienenä toivomuksena voisi kuvissa olla selventävä teksi: kuka, missä, koska ja mahdollinen kuvaaja jos on tietoa.

Kuviin liittyviä oikeudellisia asioita käsittelemme tietosuojalain mukaisesti, joka tarkoittaa sitä, että kuvien käyttö tapahtuu ainoastaan suvun sisäisiin toimiin.

Siltä osin mitä suvun haltuun saatavista kuvista mahdollisesti vastaisuudessa tullaan käyttämään Ojansivun sukukirjassa tai muissa yhteyksissä, tullaan kuvien julkaisuun pyytämään tarvittaessa kuvan lähettäjältä tarvittava lupa.

Vanhoja valokuvia tunnistettavaksi
Tässä tunnuskuviossakin on tunnistettavaksi tarkoitettuja henkilöitä.
Keitä siis kuvasta löytyneekään?

Marjamäen poikia

Komeita poikia kuvassa, mutta kuka kertoisi
keitä he ovat – ovat sukulaisia kuitenkin?.